ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam | Cees Rokven

03-06-2016 • Seizoen 2015 2016 | Nieuws

In Memoriam CeesMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons lid CEES ROKVEN in de leeftijd van 62 jaar. Cees was 'n vurig supporter en wilde altijd graag winnen, maar van zijn ziekte kon hij niet winnen. Hij is op vrijdag 3 juni 2016 in huiselijke kring overleden.  

Cees Rokven is bij vele leden 'n bekend persoon, 'n vurig supporter van UDI 1. Hij wilde betrokkenheid van de supporters met het vaandelteam en was in 1996 een van de grondleggers van de Supportersclub UDI'19. Vanaf het begin hanteerde Cees de voorzittershamer. Hij hield van gezelligheid én met elkaar samen de derde helft in het clubhuis even doorbrengen en na bespreken. En wat te denken van de succesformule met de supportersclub, de organisatie van de rommelmarkt in het Pinksterweekend op de UDI'19 accommodatie. Vele activiteiten zijn door zijn bemiddeling tot stand gekomen.

Cees hartelijk dank voor hetgeen je voor onze vereniging en supportersclub hebt betekend, rust zacht!

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en partners, kleinkinderen en verdere familie de komende tijd bijzonder veel kracht en sterkte toe bij dit verlies.

Bestuur en leden UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.